Schrijfworkshop

Schrijfworkshop met thema kinderwens

Speciaal voor vrouwen (en mannen) met een (nog) onvervulde kinderwens organiseert schrijfcoach Janine van de Raadt in samenwerking met professionele begeleiders bij een onvervulde kinderwens een schrijfworkshop. Schrijven helpt om door te dringen tot je emoties en deze een plaats te geven, wat belangrijk is om doorlopen trajecten te verwerken en komende trajecten met meer slagingskans in te gaan.

                         —> Ga meteen naar het aanmeldformulier.

“Ik verwachtte dat het moeizamer was om te schrijven. Door de concrete opdrachten van Janine is het veel leuker en makkelijker dan ik dacht.”
Deelneemster 30 januari 2017

“Ik ben nog nooit zo diep bij mezelf naar binnen gegaan. Geen therapeut of psycholoog is dit ooit gelukt.”
Deelneemster 27 februari 2017

Inhoud van de workshop

We verkennen wat je (onvervulde) kinderwens of
een eventueel traject met je doet, zetten al onze zintuigen in en gaan dieper bij onszelf naar binnen. Janine begeleidt jou om je emoties, ervaringen en frustraties beeldend, levendig en treffend op te schrijven. In eerste instantie voor jezelf: om dieper in je emotie te komen en tot rust te komen, of te verwerken wat er allemaal op je is afgekomen de laatste tijd. In een veilige groep van maximaal 8 vrouwen (en soms ook mannen) gaan we met korte schrijfopdrachten aan de slag.
—> Ga naar het aanmeldformulier.

Samenwerking

Schrijfcoach Janine van de Raadt werkt samen met drie vrouwen die zich professioneel onderscheiden met begeleiding bij een (nog) onvervulde kinderwens. Zij sluiten eventueel aan bij één van de workshops en schrijven en praten mee.

  • Manuela Werz, acupuncturist en herbalist bij vrouwenklachten en kinderwens (Acupunctuur 4 Vrouwen)
  • Brenda ten Have – Straatman, kinderwens coach en ervaringsdeskundige (Kinderwensbegeleiding)
  • Solange Boasman, gecertificeerd rouwbegeleider, onder andere rondom miskraam en onvervulde kinderwens (Solange Coaching)

Geïnteresseerd om mee te schrijven? Schrijf je in via onderstaand formulier of info@janinevanderaadt.nl

Dinsdag 2 mei: 19:00-20:30 uur digitaal

Iedereen met een computer, laptop of smartphone kan meedoen. Je ontvangt van mij een mail met uitleg hoe je kunt inloggen op de livestream met beeld en geluid. Omdat het een workshop is, is het de bedoeling dat je zelf ook zichtbaar bent en mee kunt praten.
Deze workshop is gratis te volgen, omdat dit de eerste keer is dat ik de workshop digitaal geef. Het is een verkorte versie van de fysieke workshop. Achteraf vraag ik om jouw (digitale) ervaringen.
Toegankelijk voor vrouwen én mannen.
Schrijf je in via onderstaand formulier.

Woensdag 17 mei: 09:30-12:00 uur in Zwolle
Kosten: €30,- incl. btw, koffie/thee en iets lekkers.
Toegankelijk voor vrouwen én mannen.
Groepsgrootte tot 8 personen.
Schrijf je in via onderstaand formulier.

Liever een groep met alleen vrouwen?
Hiervoor is nog geen nieuwe startdatum bekend. Laat alvast weten dat je interesse hebt via onderstaand formulier.

Aanmeldformulier schrijfworkshop

Like mijn Facebookpagina om op de hoogte te blijven van nieuwe data en activiteiten en ontvang bovendien gratis schrijftips.

Komen de data niet uit?

Kijk in de agenda voor meer data. Kun je ook die data niet?  Vul bovenstaand formulier in en geef bij opmerkingen aan dat je niet kan en op welk datum/tijdstip je wel kunt. Als we genoeg deelnemers kunnen verzamelen, geven we dan een extra workshop.  Je mailadres wordt alleen hiervoor gebruikt, je ontvangt geen nieuwsbrieven of andere reclame. 

Thriller auteur, schrijfcoach en proeflezer