Aangespoelde verhalen

Nu verkrijgbaar: ‘Aangespoelde verhalen’. Een prachtige bundel met daarin 15 verhalen, waaronder ‘Alleen’. Een kort verhaal van mijn hand. 

De bundel kost slechts €12,50. Je kunt jouw gesigneerde exemplaar bestellen via onderstaand formulier. Er gaat een euro per boek naar de zeehondenopvang.

Ik signeer hem persoonlijk voor jou of voor de persoon aan wie jij het cadeau doet.

Graag vertel ik hieronder iets meer over de bundel en ons goede doel. Bovendien geef ik je via beeld een inkijkje in een aantal verhalen! 

Hartelijke groet,
Janine van de Raadt

Bestel Aangespoelde verhalen

De bundel kost €12,50, waarvan €1,- naar de adoptie van zeehondenpups gaat

Laat in het berichtvak weten:
1. De naam of namen aan wie ik de opdracht mag schrijven
2. Je adres als je de bundel opgestuurd wilt krijgen (ik breng dan €2,50 in rekening als bijdrage in de verzendkosten).
OF tijdens welke schrijfactiviteit je de bundel wilt komen ophalen. Check mijn schrijfactiviteiten voor de eerstvolgende activiteit.

Het ontstaan van de bundel Aangespoelde Verhalen

In juni 2019 begon ik met 14 andere schrijvers op Ameland aan deze verhalenbundel. In de maanden erna hebben we onze verhalen verfijnd, met behulp van een schrijfcoach, marketingdeskundige, redacteur en uitgever. De verhalen in de bundel vind ik prachtig, ze lopen uiteen van autobiografisch tot thriller of roman.

Mijn ervaringen op het wad

Mijn verhaal speelt zich af op het wad. Het wad waar ik zelf een hele week research heb gedaan, door het te ervaren, te voelen, te ruiken en te bewandelen. Ik heb er in onze schrijfweek zelfs twee babyzeehondjes gevonden, die naar Pieterburen toe moesten. Ik mocht ze een naam geven: Mischa en Fiona. Bijzonder, want de naam Mischa heeft te maken met mijn verhaal! Mischa en Fiona zwemmen inmiddels weer in zee, mede door onze lezers…!

Bestel nu jouw bundel.

Met jouw aankoop help je de zeehonden

Wat ik zo mooi vind aan onze bundel: bij elke 50 verkochte exemplaren adopteren wij een zeehondenpup bij Pieterburen. Jij kan dus mede-adoptant van een zeehondje zijn door een bundel te kopen! We hebben inmiddels meer dan 10 zeehonden geadopteerd, waaronder de door mij gevonden Mischa en gaan in de loop van 2020 samen met een aantal auteurs en lezers twee zeehonden vrij laten.

Vrijlating van Mischa. Mischa is in het midden en kijkt in de camera.

Teaser van mijn verhaal

Alleen – Janine van de Raadt
Wat als je hartstochtelijk naar een kind van jezelf verlangt, maar je lichaam deze wens niet kan vervullen? Isa vlucht een week naar Ameland. Op haar laatste dag staat ze aan het begin van het wad te twijfelen of ze vooruit gaat of terug. Vindt Isa op tijd de antwoorden die ze zoekt? Of brengt het wad haar iets anders?

NB Het thema van mijn verhaal is gebaseerd op de ervaringen van vele vrouwen die ik heb mogen ontmoeten via mijn schrijfworkshops onvervulde kinderwens. Met mijn verhaal maak ik het verborgen verdriet van deze vrouwen zichtbaar. 

Bestel nu jouw bundel.

Een greep uit de andere verhalen

Het grote zwijgen – Alexander Roessen
De diepte in – Joke Zwaal
Onder de vuurtoren – Marieke Simons
De duivel van Hollum – Esther van der Ham

Bestel nu jouw bundel.

Als je wilt schrijven met plezier!