Aangespoelde verhalen

Nu verkrijgbaar: ‘Aangespoelde verhalen’. Een prachtige bundel met daarin 15 verhalen, waaronder ‘Alleen’. Een kort verhaal van mijn hand. 

De bundel kost slechts €12,50. Je kunt jouw gesigneerde exemplaar bestellen via onderstaand formulier. Er gaat een euro per boek naar de zeehondenopvang.

Ik signeer hem persoonlijk voor jou of voor de persoon aan wie jij het cadeau doet (denk aan Sinterklaas of kerst, leuk cadeautje!).

Graag vertel ik hieronder iets meer over de bundel en ons goede doel. Bovendien geef ik je via beeld een inkijkje in een aantal verhalen! 

Hartelijke groet, 
Janine van de Raadt

Bestel Aangespoelde verhalen

Bestel jouw bundel nu voor €12,50 via onderstaand formulier. Je kunt hem afhalen tijdens de gratis schrijfkamer van 17 december of 21 januari. Wil je de bundel thuisgestuurd krijgen? Schrijf dan je adres in het berichtvak.  Ik vraag een bijdrage van €2,50 voor de verzenkosten. Je kunt de bundel ook ongesigneerd kopen bij iedere (online) boekhandel voor €12,50 (plus eventuele verzendkosten).

Het ontstaan van de bundel Aangespoelde Verhalen

In juni begon ik met 14 andere schrijvers op Ameland aan deze verhalenbundel. In de maanden erna hebben we onze verhalen verfijnd, met behulp van een schrijfcoach, marketingdeskundige, redacteur en uitgever. De verhalen in de bundel vind ik prachtig, ze lopen uiteen van autobiografisch tot thriller of roman.

Mijn ervaringen op het wad

Mijn verhaal speelt zich af op het wad. Het wad waar ik zelf een hele week research heb gedaan, door het te ervaren, te voelen, te ruiken en te bewandelen. Ik heb er in onze schrijfweek zelfs twee babyzeehondjes gevonden, die naar Pieterburen toe moesten. Ik mocht ze een naam geven: Mischa en Fiona. Bijzonder, want de naam Mischa heeft te maken met mijn verhaal!

Met jouw aankoop help je de zeehonden

Wat ik zo mooi vind aan onze bundel: bij elke 50 verkochte exemplaren adopteren wij een zeehondenpup bij Pieterburen. Jij kan dus mede-adoptant van een zeehondje zijn door een bundel te kopen!

Met de door mij gevonden zeehondjes Mischa en Fiona gaat het goed, ze zijn beide weer vrijgelaten, waar we als groep aan hebben bijgedragen door een van beide te adopteren. We willen graag voor de lancering van 23 november al een aantal andere zeehondjes adopteren, help jij daar aan mee door alvast een bundel te kopen in de voorverkoop?

Vrijlating van Mischa. Mischa is in het midden en kijkt in de camera.

Teaser van mijn verhaal

Alleen – Janine van de Raadt
Wat als je hartstochtelijk naar een kind van jezelf verlangt, maar je lichaam deze wens niet kan vervullen? Isa vlucht een week naar Ameland. Op haar laatste dag staat ze aan het begin van het wad te twijfelen of ze vooruit gaat of terug. Vindt Isa op tijd de antwoorden die ze zoekt? Of brengt het wad haar iets anders?

NB Het thema van mijn verhaal is gebaseerd op de ervaringen van vele vrouwen die ik heb mogen ontmoeten via mijn schrijfworkshops onvervulde kinderwens. Met mijn verhaal maak ik het verborgen verdriet van deze vrouwen zichtbaar. 

Bestel de bundel!

De bundel kost €12,50, waarvan €1,- naar de adoptie van zeehondenpups gaatIn elke via mij gekochte bundel schrijf ik een speciale opdracht. Laat je me daarom even weten of de bundel voor jezelf is of dat je hem cadeau wilt doen? Geef het bijvoorbeeld cadeau voor Sinterklaas of kerst. 

Graag geef ik hem je persoonlijk als we elkaar na 23 november zien. Als ik de bundel naar je mag opsturen, vraag ik je €2,50 bij te dragen aan de verzendkosten. Een deel van de verzendkosten en het verpakkingsmateriaal neem ik voor mijn eigen rekening, omdat ik het zo leuk vind dat jij de bundel besteld.

Bestel nu jouw bundel.

Een greep uit de andere verhalen

Het grote zwijgen – Alexander Roessen
De diepte in – Joke Zwaal
Onder de vuurtoren – Marieke Simons
De duivel van Hollum – Esther van der Ham

Bestel nu jouw bundel.

Thriller auteur, schrijfcoach en organisator schrijfactiviteiten