Een jaar lang schrijven

Houd jij van schrijven, maar dan het liefst in je eigen tijd? Ben je op zoek naar inspiratie en een duwtje in de rug? Meld je dan nu aan voor een jaar lang schrijfplezier!

Wat is het?
Met dit programma schrijf je een jaar lang elke week gemiddeld een half uur. Op een plezierige en open manier. Dit doe je op een dag en tijdstip dat voor jou uitkomt aan de hand van laagdrempelige schrijfoefeningen.

Elke 4 weken ontvang jij per e-mail een pdf met inspirerende schrijfoefeningen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om ze allemaal in één keer te maken en te gaan voor 2 uur schrijfplezier per 4 weken.

Schrijfplezier verzekert!
Door het jaar heen experimenteer je op een leuke manier met verschillende schrijftechnieken en schrijfoefeningen. Een fijne stimulans om regelmatig te schrijven!

“Om weer een paar soepele schrijfvingers te krijgen, heb ik me voor een jaar lang schrijfplezier ingeschreven.”

Siarda Trentelman

Hoeveel kost het?
€66,- per jaar inclusief btw, als je je inschrijft voor 14 december 2021. Daarna geldt de gewone prijs van €99,- per jaar. 

Leuk! Wanneer kan ik starten?
Wanneer jij wilt. Na je inschrijving ontvang je de oefeningen voor de eerste vier weken meteen in je inbox. Je kunt dus direct van start, of je plant vervolgens schrijftijd in: elke week een half uur of elke vier weken twee uur.

Hoe lang heb ik toegang tot de oefeningen?
Je kunt de oefeningen downloaden, waardoor je de oefeningen altijd kunt maken. Op die wijze heb je dus onbeperkt toegang tot de oefeningen.

Ik meld mij aan!
Top, hartstikke leuk dat je meedoet. Vul onderstaand formulier in en start meteen.

Als je wilt schrijven met plezier!