Digitale schrijfkamer: Schrijfontmoetingen

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 19/01/2021
19:30 - 21:00

Categorieën


Schrijfontmoetingen

Als voorproefje op de nationale voorleesdagen die morgen starten gaan we elkaar als schrijvers beter leren kennen door elkaar voor te lezen. Het wordt een heerlijk interactieve bijeenkomst, waar we steeds in verschillende groepjes uit elkaar gaan om elkaar een stukje beter te leren kennen.  Wie weet houd jij er leuke schrijfvrienden aan over om de rest van het jaar je schrijfsels mee te delen en mee te sparren. Naar deze digitale schrijfkamer neem je twee fragmenten mee: een fragment van jouw favoriete boek en een fragment van iets dat je zelf hebt geschreven. Verder starten we de bijeenkomst met een leuke schrijfoefening, maar de nadruk ligt deze schrijfkamer op de digitale ontmoeting van schrijfgenoten.

Digitale schrijfkamer

Wat is er leuker dan aan het begin van het jaar schrijverscontacten opdoen? Ze opdoen én tegelijkertijd te schrijven. Een heerlijk interactieve schrijfkamer, waarbij je veel samen doet met de andere digitaal aanwezige schrijvers en zelf lekker aan de slag gaat.

Ja ook in deze tijd, gewoon digitaal. De ervaring van deelnemers aan de digitale schrijfkamers in 2020 was zeer positief. Doordat we ook in kleinere groepjes uiteen gaan kun je echt contact maken. Bovendien ben je lekker met je hobby bezig: schrijven! Kom gewoon meedoen.

Schrijfkamer Zwolle

De schrijfkamer in Zwolle is een plek om schrijfgenoten te ontmoeten en samen te schrijven. Aan de hand van korte opdrachten van schrijfcoach Janine van de Raadt stromen de verhalen uit je pen. Ervaring in creatief schrijven is niet nodig, plezier in schrijven wel!

Elke derde dinsdag van de maand

Locatie: digitaal, via Zoom (totdat het weer fysiek kan). 
Inloop: 19:20 uur. Start: 19:30 tot 21:00 uur.

Aanmelden

In samenwerking met Stadkamer verloopt de inschrijving normaal gesproken via een formulier van de Stadkamer. Echter voor de digitale schrijfkamers kun je je bij mij aanmelden. Doe dit via mijn contactformulier.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de schrijfkamer en andere schrijfactiviteiten van schrijfcoach Janine van de Raadt? Laat hieronder je e-mailadres achter en je ontvangt mijn maandelijkse nieuwsbrief. Door inschrijving voor een schrijfkamer ontvang je deze niet automatisch.

Like ook mijn Facebookpagina voor schrijftips en actuele informatie.