Samenpennen online: In gesprek met woord en pen

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 20/10/2021
19:30 - 21:00

Categorieën


Digitaal samen schrijven

Ontmoet elke woensdag na de derde dinsdag van de maand digitaal schrijfgenoten en schrijf aan de hand van korte oefeningen. Elke schrijfavond heeft zijn eigen dynamiek en thema. Bij de ene workshop ligt de nadruk op individueel schrijven en het delen van deze verhalen, de andere avond meer op ervaringen uitwisselen of op schrijftechniek. In ieder geval staat elke avond het plezier in schrijven centraal.

Een uitkomst digitaal!

Als ik iets heb geleerd de afgelopen periode is het wel dat ik digitaal fantastisch mensen met elkaar kan verbinden. De digitale schrijfkamer (voorloper van Samenpennen online) is het afgelopen jaar een fenomeen geweest, die schrijvers samenbracht toen afstanden zo groot leken. Wat bleek, digitaal is de afstand er helemaal niet.

“Supergaaf om digitaal zulke mooie gesprekken te hebben. Gaaf dat online ook die connectie ontstaat.”

Veilig en geen reisafstand of reiskosten

Een veilige manier om in deze tijd toch verbinding met anderen te ervaren en bezig te zijn met wat jij het liefst doet: schrijven. Bovendien hoef je er niet voor te reizen. Je volgt de link die ik je toestuur en met microfoon en camera doe je gezellig mee met dit schrijfcafé aan huis.

Data en thema’s najaar 2021

Woensdag 20 oktober 2021: In gesprek met woord en pen

Woensdag 17 november 2021: Jouw schrijfproces

Woensdag 15 december 2021: Magische verhalen

Kosten

Samenpennen online volg je eenmalig voor €11,-. Je kunt voordelig een jaarabonnement kopen voor slechts €99,-.  Dat is 10% korting ofwel één schrijfavond gratis.

Inschrijven

Schrijf je nu in via onderstaand formulier. Je ontvangt een bevestiging per e-mail toegestuurd, waarin je je keuze kan maken voor een los kaartje of jaarabonnement.