Samenpennen online: Jouw verhaal

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 22/06/2022
19:30 - 21:00

Categorieën


Digitaal samen schrijven

Ontmoet elke woensdag na de derde dinsdag van de maand digitaal schrijfgenoten en schrijf aan de hand van korte oefeningen. Elke schrijfavond heeft zijn eigen dynamiek en thema. Bij de ene workshop ligt de nadruk op individueel schrijven en het delen van deze verhalen, de andere avond meer op ervaringen uitwisselen of op schrijftechniek. In ieder geval staat elke avond het plezier in schrijven centraal.

♥ Je kunt  één keer deelnemen aan samenpennen online of elke keer aansluiten. De keuze is aan jou. Probeer het gerust uit ♥

Een uitkomst digitaal!

Digitaal mensen met elkaar verbinden vind ik onwijs leuk. Sluit aan en ervaar echt contact met schrijfgenoten. Een deelnemer zegt:

“Supergaaf om digitaal zulke mooie gesprekken te hebben. Gaaf dat online ook die connectie ontstaat.”

Meedoen is eenvoudig. Je volgt de link die ik je toestuur en met microfoon en camera doe je gezellig mee met dit schrijfcafé aan huis.

Thema: Jouw verhaal

Waar werk jij momenteel aan? Wil je eens sparren met anderen over verhaalideeën en geschreven scènes? Tijdens deze samenpennen kan dat. We gaan met elkaar in gesprek, we geven elkaar feedback én jij schrijft en herschrijft scènes voor jouw verhaal vanuit inspirerende opdrachten.

Ook als je niet aan een verhaal werkt kun je meedoen, je kunt bijvoorbeeld oefeningen van ‘Een jaar lang schrijfplezier‘ gebruiken  of geheel losse scènes schrijven en herschrijven.

Kosten

Samenpennen online volg je eenmalig voor €11,-. Je kunt voordelig een jaarabonnement kopen voor €99,-.  In juli en augustus is er geen samenpennen online.

Inschrijven

Schrijf je nu in via onderstaand formulier. Je ontvangt een bevestiging per e-mail toegestuurd, waarin je je keuze kan maken voor een los kaartje of jaarabonnement.