Kickstart jouw boek!

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 02/11/2020
09:00 - 16:30

Locatie
Brasserie De Hofvlietvilla

Categorieën


Volledig verzorgde kickstart van jouw boek

Ben je vastgelopen en wil je weer vooruit met je boek? Of ben je op zoek naar een dag intensieve professionele begeleiding? Tijdens deze kickstart dag brengen we jouw schrijfplezier terug en jouw boek op gang. Bovendien is het een leerzame en heel erg leuke dag!

Meteen inschrijven

Gezamenlijke workshop: ‘Wie houdt mijn pen vast?’

We beginnen de dag met een gezamenlijke bijeenkomst waarin ik je met coachvragen prikkel om de werkelijke oorzaak van jouw vastlopen te ontdekken. We gaan dieper in op verschillende persoonlijkheden die jouw pen willen vasthouden, zoals de innerlijke criticus, de perfectionist en de levensgenieter. Natuurlijk is er ook ruimte voor vragen. Je krijgt vervolgens tijd om hier zelf mee aan de slag te gaan.

“Al diverse keren was ik begonnen aan mijn boek, maar tot nu toe niet mee verder gegaan. En nu, een week na de workshop heb ik al diverse keren geschreven ☺.”
Ria, kickstart 20 november 2019

Gezamenlijke workshop: ‘Herschrijven, hoe doe je dat?’

Het tweede deel van de ochtend gaan we ons concentreren op het herschrijven. Is dat nou echt nodig, dat herschrijven? Hoe doe je dat eigenlijk? Wanneer begin je ermee? De start van je boek ging misschien in een flow, maar het plezier in het herschrijven is ver te zoeken. Hoe wakker je dit weer aan?

Naar inschrijfformulier

Schrijven aan je boek!

Na een heerlijke lunch zorg ik ervoor dat je niet langer kunt weglopen van je boek: je gaat aan de slag. Je gaat meters maken met je boek, al dan niet aan de hand van opdrachten die ik je geef, zodat je eventuele schrijfblokkade letterlijk wordt verholpen. We zullen geregeld kort samen komen om onze successen te vieren en onze worstelingen te bespreken. Zit jij dan net in een schrijfflow? Dan sla je over en (her)schrijf je heerlijk door.

“Voor mij betekende deze dag dat ik ongestoord en gefocust aan het werk kon en met steun van mijn medeschrijvers en Janine een paar piketpaaltjes heb geslagen.”
Arie Pool, kickstart 20 november 2019

Individuele begeleiding

Gedurende de middag is er gelegenheid om 1-op-1 met mij in gesprek te gaan. Ik help je door je persoonlijke blokkades te breken, of denk mee met je plot, personage, of wat ook maar nodig is. Ook kunnen we 1-op-1 dieper ingaan op de stemmetjes in je hoofd die jou het (her)schrijven lastig maken. Precies datgene wat jij nodig hebt, volledig op maat.

“Oh oh Janine. Het schrijven heeft me echt gegrepen. En dan vooral mijn boek. Of dat komt door die kick-start-dag? Ik geloof niet in toeval.”
Erik Gosker, Kickstart 20 november 2019

Spargesprekken na afloop

In de drie maanden na de kickstart hebben we als je dat wilt drie individuele spargesprekken via videobellen of de telefoon.  Zo weet je zeker dat het effect van deze kickstart blijft voortduren.

“Het mooiste van de Kickstart Schrijfworkshop is dat ik die dag eindelijk veel heb geschreven! Het is fijn dat er nog 3 telefonische spargesprekken staan gepland. Zo heb ik een soort deadline.”
Ria, Kickstart 20 november 2019

Naar inschrijfformulier

Afsluitende borrel

We sluiten de dag af met een informele borrel met lekkere hapjes, waarbij we onze ervaringen van de dag delen.

Unieke beleving

Zoals al mijn bijeenkomsten is ook deze kickstart een beleving: een prachtige locatie in Zwolle, een goede verzorging van de innerlijke mens en uitdaging voor de schrijver in jou.

Met drie schrijvers en een schrijfcoach in een van de mooiste locaties van Zwolle, de Hofvlietvilla, een hele dag aan het werk.
Arie Pool, Kickstart 20 november 2019

“De locatie was heel gezellig en ik vond het ook leuk om andere schrijvers te ontmoeten. Je kunt elkaar inspireren. Kortom een echte aanrader voor als je nu eens écht wil gaan schrijven. Bedankt voor het mogelijk maken Janine 👍.”
Ria, kickstart 20 november 2019

Naar inschrijfformulier

Deze volledig verzorgde kickstart is inclusief:

  • Gezamenlijke workshop: ‘Wie houdt mijn pen vast?’ over vastlopen en kritische stemmetjes inzetten als bondgenoot
  • Gezamenlijke workshop: ‘Herschrijven. Hoe doe je dat?’
  • Gehele middag (her)schrijven aan je boek met korte energie opwekkende samenkomsten en de mogelijkheid individueel met mij te sparren
  • Drie individuele sparmomenten in de 3 maanden volgend op de kickstart (via videobellen of de telefoon)
  • Drankjes, gebak, lunch, borrelhapjes
  • Luxe locatie in Zwolle
  • Schrijfnotitieboek
  • Ontmoetingen met medeschrijvers die serieus bezig zijn met het schrijven van hun boek

Ja, ik schrijf me in!

De kickstart is op maandag 26 oktober 2020 van 09:00 tot ongeveer 16:30 uur en kost €159,95 incl. btw.

“Ik ben nu een paar weken verder sinds de coachclass en ben weer volop aan het schrijven. Mijn blokkade bleek toch meer een gebrek aan inspiratie. Die heb ik gevonden nu ik voor mijn boek even een zijsprong heb gemaakt om een van de personages uit te werken.” Niels Smulders, deelnemer coachclass 2019.

Kun je niet en wil je op de hoogte blijven?

Kun je niet en wil je op de hoogte blijven van een volgende kickstart? Meld je dan nu aan voor mijn schrijfactiviteiten maillijst en ontvang elke maand een overzicht van mijn schrijfactiviteiten, een schrijftip en een uitgelichte activiteit.