Leeskamer Zwolle: Jouw favorieten

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 12/10/2021
19:30 - 21:00

Locatie
Stadkamer Centrum

Categorieën


Leeskamer dinsdag 12 oktober: Jouw favorieten

Houd jij van lezen? En lijkt het je leuk andere lezers te ontmoeten? Wees welkom op dinsdagavond 12 oktober van 19:30-21:00 uur in Stadkamer Zwolle Centrum. Je gaat met andere lezers in gesprek over jouw favorieten. Zoals je favoriete boek, je favoriete genre, je favoriete auteur en je favoriete hoofdpersoon. Een avond vol verbinding met medelezers, waarna je naar huis gaat met een heleboel leestips.

“Inspirerende avond, ik heb een hoop leesvoer.”

Anders dan leeskring: geen voorbereiding

De leeskamer is anders dan leeskringen of boekenclubs. Vooraf wordt er geen gezamenlijk boek gelezen, het is daardoor laagdrempelig en je kunt zonder voorbereiding instappen.

“Het was heel leuk en afwisselend en luchtig. Een leeskring vind ik dan weer te zwaar, dan duik je er heel erg in. Nu was het meer fladderen van hier naar daar.”

Ontdek wat anderen lezen zo vaak als jij wilt

De leeskamer kun je voor één keer bezoeken, of elk kwartaal. We zijn steeds in wisselende samenstellingen en spreken over verschillende thema’s. Het is boeiend om te ontdekken wat andere lezers lezen.

“Ik vond het leuk om te horen wat voor motieven anderen hebben om een boek te lezen. Je leest toch je eigen boeken. Dan hoor je ineens waarom een ander een boek leest en wordt je nieuwsgierig.”

Neem deze leeskamer jouw favorieten mee!

Als je ze in huis hebt, neem dan jouw favorieten mee naar Stadkamer. Dan kunnen we een leuke inspiratietafel maken voor tijdens de avond.

Aanmelden

Meld je gratis aan via dit formulier van Stadkamer Zwolle Centrum. Om 19:30 uur starten we daar op 12 oktober met deze leuke leeskamer.