Schrijf je boek! activiteitenpakket

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 01/04/2020
Hele dag

Categorieën


Wil jij in 2020 je boek schrijven en leuke groepsactiviteiten ondernemen die hierbij passen? Bestel dan nu mijn Schrijf jouw boek! activiteitenpakket. Je ontvangt vier schrijfactiviteiten voor de prijs van drie.

‘Janine opent elke keer weer een deurtje naar een inspirerende dimensie van het creatief schrijven.’
Siarda Trentelman, meerdere schrijfactiviteiten.

Fundeer je boek dag

Je start in april met de ‘Fundeer je boek’ schrijfdag. We vergroten je schrijfplezier en geven jouw boek een goede start met de workshops ‘Het fundament van je boek’ en ‘Als de flow stopt’. ’s Middags schrijf je aan je boek met mijn persoonlijke begeleiding op afroep.

Kickstart je boek

In november ervaar je een vergelijkbare dag tijdens de ‘kickstart je boek’ dag. De focus ligt nu op het herschrijven, met de workshops ‘Wie houdt mijn pen vast?’ en ‘Herschrijven, hoe doe je dat?’ In de middag ga je onder mijn deskundige begeleiding aan de slag.

“Voor mij betekende deze dag dat ik ongestoord en gefocust aan het werk kon en met steun van mijn medeschrijvers en Janine een paar piketpaaltjes heb geslagen.”
Arie Pool, kickstart 20 november 2019

Schrijfuitjes met interessante thema’s

In de maanden mei en juni doe je mee aan leuke schrijfuitjes met thema’s die passen bij het schrijven van een boek. In mei ontdek je hoe je een levensecht personage creëert en in juni ontdek je de geheimen van beeldend schrijven.

Dit activiteitenpakket is inclusief
  • ‘Fundeer je boek’ dag in april à €159,95
  • Schrijfuitje ‘Personages in het park’ in mei à €59,95
  • Schrijfuitje ‘Show, don’t tell’ in juni à €59,95
  • Kickstart je boek dag begin november à €159,95
  • 6 individuele korte spargesprekken via videobellen of telefoon die je tot het eind van het jaar mag inzetten (dit zijn de spargesprekken uit de schrijfdagen, alleen de tijd waarop je ze mag inzetten heb ik verspreid over de tijd waarin het pakket loopt, van moment van inschrijving tot en met 31 december 2020).
Kosten

Boek dit schrijfactiviteitenpakket en ontvang een schrijfuitje helemaal gratis. Je betaald €379,85 i.p.v. €439,80 voor de vier activiteiten en zes spargesprekken via videobellen of telefoon.

Optioneel uit te breiden met persoonlijke coaching, bijvoorbeeld bovenstaand pakket inclusief twee individuele coachgesprekken van een uur in Zwolle en feedback op twee fragmenten voor €695,-

Inschrijven

Ja, ik boek dit complete pakket voor €379,85 en ontvang hiermee een schrijfuitje t.w.v. €59,95 cadeau.

Liever een intensief begeleid traject, waarbij je het gehele jaar toegang tot mij hebt als schrijfcoach en op zaterdag 27 maart 2021 je boek daadwerkelijk in handen hebt tijdens een feestelijke boekpresentatie? Kijk dan eens naar het Jouw boek in handen jaartraject.