Schrijf jouw boek coachclass

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 01/10/2019
14:00 - 16:30

Locatie
Brasserie De Hofvlietvilla

Categorieën


Schrijf jouw boek coachclasses

Voor velen een eerste kennismaking met mij als schrijfcoach. Een laagdrempelige manier om een grote stap vooruit met jouw boek te maken. In een groep van 3 tot 6 personen prikkel ik je met  coachvragen om op zoek te gaan naar jouw houding ten opzichte van je boek en wat je nodig hebt om deze te schrijven. Daarnaast is er veel ruimte voor vragen. De coachclass duurt 2,5 uur.

‘Ik kreeg goede en concrete feedback waar ik meteen wat mee kon. Janine zorgde voor beweging in mijn hoofd, waardoor alles ineens sneller ging. Janine maakt schrijven leuk.’
Pauline Miedema, auteur Vuurvliegje.

Aan het eind van een coachclass weet je beter wat je met je boek wilt en aan welke punten jij wilt werken. Je gaat naar huis met schrijftips op maat. Bovendien ontmoet je schrijvers die bezig zijn met hetzelfde doel: een boek schrijven.

Persoonlijke schrijfcoach

Als schrijfcoach ben ik iemand die naast je staat, vertrouwen in je heeft en je begeleidt waar dat nodig is. Ik luister naar je en stel vragen die ervoor zorgen dat je zelf ontdekt wat nodig is. Ik wijs aan waar een lezer geraakt wordt of blijft haken. Het blijft jouw boek, ik begeleid je naar een betere versie.

Prijs

Schrijfcoaching is maatwerk. Het is geen vooropgestelde opleiding of cursus: ik begeleid jou bij wat jij nodig hebt. Het coachen staat voorop: jij schrijft jouw boek, ik stel vragen en laat je je valkuilen en toppen zien. Elke coachclass is daarom anders en vraagt van mij een gedegen voorbereiding en flexibiliteit tijdens de coachclass.

De prijs voor deze coachclass volgt binnenkort. Laat alvast via onderstaand formulier je interesse weten en ik houd je op de hoogte!