Schrijf jouw boek! introductiebijeenkomst

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 16/02/2019
14:00 - 16:00

Locatie
Ontvang je per e-mail

Categorieën


Schrijf jouw boek! introductiebijeenkomsten
Hoe komt het dat jij dat boek nog niet geschreven hebt, dat al zo lang in jouw hoofd zit? Wil jij jouw boek eindelijk in handen hebben? Gun jezelf de kans en tijd om je boek te (her)schrijven!

Aan het eind van de bijeenkomst weet je beter wat je met je boek wilt en aan welke punten jij wilt werken. Je gaat naar huis met schrijftips op maat. Bovendien heb je aan de hand van korte schrijfoefeningen geschreven en ontmoet je schrijvers die bezig zijn met hetzelfde doel: een boek schrijven.

‘Ik kreeg goede en concrete feedback waar ik meteen wat mee kon. Janine zorgde voor beweging in mijn hoofd, waardoor alles ineens sneller ging. Janine maakt schrijven leuk.’ Pauline Miedema, auteur Vuurvliegje.

‘Toen ik vast kwam te zitten, bood Janine mij een uitweg.’ Arie Pool, huidig deelnemer Schrijf jouw boek! schrijfcoachtraject.

Schrijf jouw boek! introductiebijeenkomsten Zwolle
Data: 9 of 13 oktober, 6 of 10 november, 5, 16 of 26 februari
Kosten: €47,- p.p.
Gratis kennismaken: Schrijfkamer, elke derde dinsdag van de maand (m.u.v. juli/augustus)
Tip: Elk jaar in april start het Schrijf jouw boek! schrijfcoachtraject van een half jaar met groepsbijeenkomsten en individuele coachsessies. Je kunt mee doen aan deze introductiebijeenkomsten zonder dat je de intentie hebt aan het hele traject deel te nemen.

Aanmelden of meer informatie
Vul onderstaand formulier in om je aan te melden of meer informatie te ontvangen.