Kickstart jouw boek!

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 20/11/2019
09:00 - 16:30

Locatie
Ontvang je per e-mail

Categorieën


Volledig verzorgde kickstart van jouw boek

Ben je vastgelopen en wil je weer vooruit met je boek? Of ben je op zoek naar een dag intensieve professionele begeleiding? Tijdens deze kickstart dag brengen we jouw schrijfplezier terug en jouw boek op gang. Bovendien is het een leerzame en heel erg leuke dag!

Meteen inschrijven

Gezamenlijke workshop: ‘Wie houdt mijn pen vast?’

We beginnen de dag met een gezamenlijke bijeenkomst waarin ik je met coachvragen prikkel om de werkelijke oorzaak van jouw vastlopen te ontdekken. We gaan dieper in op verschillende persoonlijkheden die jouw pen willen vasthouden, zoals de innerlijke criticus, de perfectionist en de levensgenieter. Natuurlijk is er ook ruimte voor vragen. Je krijgt vervolgens tijd om hier zelf mee aan de slag te gaan.

Thematische schrijfworkshop

Het tweede deel van de ochtend gaan we een schrijftechnisch onderwerp uitdiepen. Welk onderwerp, hangt af van de interesses en vragen van de groep en inventariseer ik van tevoren. Denk bijvoorbeeld aan ‘Show, don’t tell’, ‘Personages’, ‘Structuur’.

Schrijven aan je boek!

Na een heerlijke lunch zorg ik ervoor dat je niet langer kunt weglopen van je boek: je gaat aan de slag. Je gaat meters maken met je boek, al dan niet aan de hand van opdrachten die ik je geef, zodat je eventuele schrijfblokkade letterlijk wordt verholpen. We zullen geregeld kort samen komen om onze successen te vieren en onze worstelingen te bespreken. Zit jij dan net in een schrijfflow? Dan sla je over en schrijf je heerlijk door.

Individuele begeleiding

Gedurende de middag is er gelegenheid om 1-op-1 met mij in gesprek te gaan. Ik help je door je persoonlijke blokkades te breken, of denk mee met je plot, personage, of wat ook maar nodig is. Ook kunnen we 1-op-1 dieper ingaan op de stemmetjes in je hoofd die jou het schrijven lastig maken. Precies datgene wat jij nodig hebt, volledig op maat.

Afsluitende borrel

We sluiten af met een informele borrel met lekkere hapjes, waarbij we onze ervaringen van de dag delen.

Unieke beleving

Zoals al mijn bijeenkomsten is ook deze kickstart een beleving: een prachtige locatie in Zwolle, een goede verzorging van de innerlijke mens en uitdaging voor de schrijver in jou.

Deze volledig verzorgde kickstart is inclusief:

  • Gezamenlijke workshop: ‘Wie houdt mijn pen vast?’ over vastlopen en kritische stemmetjes inzetten als bondgenoot
  • Thematische schrijfworkshop
  • Gehele middag schrijven aan je boek met korte energie opwekkende samenkomsten en de mogelijkheid individueel met mij te sparren
  • Drie individuele sparmomenten in de 2 maanden volgend op de kickstart (via videobellen of telefonisch)
  • Drankjes, gebak, lunch, borrelhapjes
  • Luxe locatie in Zwolle
  • Schrijfnotitieboek en pen
  • Ontmoetingen met medeschrijvers die serieus bezig zijn met het schrijven van hun boek

De kickstart duurt van 09:00 tot ongeveer 16:30 uur en kost €159,95 incl. btw.  Schrijf je nu in!

Ja, ik schrijf me in!