Schrijf jouw boek kickstart

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 20/11/2019
09:00 - 16:30

Locatie
Ontvang je per e-mail

Categorie├źn


Ben je vastgelopen en wil je weer vooruit met je boek? Tijdens deze kickstart dag brengen we jouw schrijfplezier terug en jouw boek weer op gang.

We beginnen de dag met een gezamenlijke bijeenkomst waarin ik je met coachvragen prikkel om de werkelijke oorzaak van jouw vastlopen te ontdekken. We gaan dieper in op verschillende persoonlijkheden die jouw pen willen vasthouden, zoals de innerlijke criticus, de perfectionist en de levensgenieter. Natuurlijk is er ook ruimte voor vragen.

Tijdens het tweede deel van de dag zorg ik ervoor dat je niet langer kunt weglopen van je boek: je gaat aan de slag. Je gaat meters maken met je boek, al dan niet aan de hand van opdrachten die ik je geef, zodat je schrijfblokkade letterlijk wordt verholpen. We zullen geregeld samen komen om onze successen te vieren en onze worstelingen te bespreken.

Gedurende de dag is er gelegenheid om 1-op-1 met mij in gesprek te gaan. Zoals al mijn bijeenkomsten is ook deze kickstart een beleving: een prachtige locatie in Zwolle, een goede verzorging van de innerlijke mens en uitdaging voor de schrijver in jou.

Prijs volgt binnenkort. Heb je interesse en wil je op de hoogte worden gehouden? Vul onderstaand formulier in en ik houd je op de hoogte van deze kickstart.