Schrijfkamer Zwolle – Ik herinner me…

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 19/02/2019
19:30 - 21:00

Locatie
Stadkamer Centrum

Categorieën


Met simpele schrijfoefeningen kun je herinneringen boven halen waarvan je misschien wel nooit dacht dat daar een verhaal in zat. Een leuke ontspannen manier om te ervaren hoe je jouw herinneringen kunt inzetten om fictieve verhalen geloofwaardiger te maken óf om misschien wel een begin te maken met jouw levensverhaal.  Iedere schrijver gebruikt zijn eigen emoties en herinneringen op een of andere manier. Hoe? Daar gaan we vanavond achter komen.

De schrijfkamer in Zwolle is een plek om schrijfgenoten te ontmoeten en samen te schrijven. Aan de hand van korte opdrachten van schrijfcoach Janine van de Raadt stromen de verhalen uit je pen. Ervaring in creatief schrijven is niet nodig, plezier in schrijven wel!

Elke derde dinsdag van de maand, inloop om 19:15 uur, start om 19:30 tot 21:00 uur. Stadkamer Centrum, Zeven Alleetjes 1A. 

Aanmelden

Door samenwerking met de Stadkamer is de schrijfkamer gratis. Kom en schrijf mee! Schrijf je in via het formulier van de Stadkamer.

Schrijfactiviteiten maillijst

Wil je op de hoogte blijven van de schrijfkamer en andere interessante schrijfactiviteiten? Schrijf je dan nu in voor de schrijfkamer maillijst.

Like ook mijn Facebookpagina voor schrijftips en actuele informatie.