Schrijfkamer Zwolle – Het peper en zout van de schrijver

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 19/11/2019
19:30 - 21:00

Locatie
Stadkamer Centrum

Categorieën


Thema: Het peper en zout van de schrijver

We gaan tijdens deze schrijfkamer aan de slag met het peper en zout van de schrijver. Stijlfiguren geven zinnen smaak en geur. In welke verhouding je ze het best kunt toepassen is het geheim van de kok. De metafoor staat deze schrijfkamer centraal. We ontrafelen samen het geheim van een juiste toepassing, zodat we smaakvolle zinnen kunnen opdienen en geïnspireerd onze verhalen kunnen peperen.

Schrijfkamer Zwolle

De schrijfkamer in Zwolle is een plek om schrijfgenoten te ontmoeten en samen te schrijven. Aan de hand van korte opdrachten van schrijfcoach Janine van de Raadt stromen de verhalen uit je pen. Ervaring in creatief schrijven is niet nodig, plezier in schrijven wel!

Elke derde dinsdag van de maand

Locatie: Stadkamer Centrum – Zeven Alleetjes 1A te Zwolle
Inloop: 19:15 uur, met mogelijkheid drinken te halen bij de huiskamer op eigen kosten. Start: 19:30 tot 21:00 uur.

Aanmelden

Door samenwerking met de Stadkamer is de schrijfkamer gratis. Wel even van te voren opgeven via het formulier van de Stadkamer. Kom en schrijf mee!

Blijf op de hoogte

Wil je daarnaast op de hoogte blijven van de schrijfkamer en andere schrijfactiviteiten van schrijfcoach Janine van de Raadt? Laat hieronder je e-mailadres achter en je ontvangt mijn maandelijkse nieuwsbrief. Door inschrijving voor een schrijfkamer ontvang je deze niet automatisch.

Like ook mijn Facebookpagina voor schrijftips en actuele informatie.