Schrijfkamer Zwolle – Angst en spanning

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 17/12/2019
19:30 - 21:00

Locatie
Stadkamer Centrum

Categorieën


Thema: Angst en spanning

Nee, we gaan geen horror schrijven… maar de basis van spanning zit hem toch een beetje in de angst die we ergens voor hebben. Deze gaan we verkennen, tezamen met verschillende ingrediënten die je van mij krijgt aangereikt. Zo ontstaat je eigen verhaal die de spanning van de lezer vasthoudt. Of is het toch allemaal nét iets anders dan je dacht?

Schrijfkamer Zwolle

De schrijfkamer in Zwolle is een plek om schrijfgenoten te ontmoeten en samen te schrijven. Aan de hand van korte opdrachten van schrijfcoach Janine van de Raadt stromen de verhalen uit je pen. Ervaring in creatief schrijven is niet nodig, plezier in schrijven wel!

Elke derde dinsdag van de maand

Locatie: Stadkamer Centrum – Zeven Alleetjes 1A te Zwolle
Inloop: 19:15 uur, met mogelijkheid drinken te halen bij de huiskamer op eigen kosten. Start: 19:30 tot 21:00 uur.

Aanmelden

Door samenwerking met de Stadkamer is de schrijfkamer gratis. Wel even van te voren opgeven via het formulier van de Stadkamer. Kom en schrijf mee!

Blijf op de hoogte

Wil je daarnaast op de hoogte blijven van de schrijfkamer en andere schrijfactiviteiten van schrijfcoach Janine van de Raadt? Laat hieronder je e-mailadres achter en je ontvangt mijn maandelijkse nieuwsbrief. Door inschrijving voor een schrijfkamer ontvang je deze niet automatisch.

Like ook mijn Facebookpagina voor schrijftips en actuele informatie.