Schrijfkamer Zwolle: Gouden Strop Inspiratie

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 16/06/2020
19:30 - 21:00

Locatie
Stadkamer Centrum

Categorieën


Schrijfkamer: Gouden Strop Inspiratie

In juni gaan we schrijven aan de hand van een genomineerd boek voor de Gouden Strop. Spannend dus! Je hoeft het boek niet te kennen en je hoeft geen spannende verhalen te schrijven. We laten ons inspireren en schrijven onze eigen teksten. Welk boek het wordt? Zodra de nominaties bekend zijn zal ik er meer over bekend maken op mijn facebookpagina.

Schrijfkamer Zwolle

De schrijfkamer in Zwolle is een plek om schrijfgenoten te ontmoeten en samen te schrijven. Aan de hand van korte opdrachten van schrijfcoach Janine van de Raadt stromen de verhalen uit je pen. Ervaring in creatief schrijven is niet nodig, plezier in schrijven wel!

Elke derde dinsdag van de maand

Locatie: Stadkamer Centrum – Zeven Alleetjes 1A te Zwolle
Inloop: 19:15 uur, met mogelijkheid drinken te halen bij de huiskamer op eigen kosten. Start: 19:30 tot 21:00 uur.

Aanmelden

Door samenwerking met de Stadkamer is de schrijfkamer gratis. Wel even van te voren opgeven via het formulier van de Stadkamer.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de schrijfkamer en andere schrijfactiviteiten van schrijfcoach Janine van de Raadt? Laat hieronder je e-mailadres achter en je ontvangt mijn maandelijkse nieuwsbrief. Door inschrijving voor een schrijfkamer ontvang je deze niet automatisch.

Like ook mijn Facebookpagina voor schrijftips en actuele informatie.