Schrijfkamer Zwolle: Show, don’t tell

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 15/09/2020
19:30 - 21:00

Locatie
Stadkamer Centrum

Categorieën


Schrijfkamer: Show, don’t tell

Heb jij er al eens van gehoord? Show, don’t tell. Ofwel: laat het zien in plaats van dat je het vertelt. Maar hoe laat je nou iets zien? Dan komt beeldend schrijven om de hoek. Een leuke manier van schrijven waar ik graag met jou induik. Natuurlijk op de schrijfkamer manier: kleine laagdrempelige opdrachten waarvan je pen zeker gaat stromen.

Krijg je er geen genoeg van? Wil je meer leren over beeldend schrijven? Volgende week is een schrijfuitje waarbij ik er nog dieper op in ga, maar de spreuk ook aan de kaak stel. Is het wel zo zwart/wit als we (beginnende) schrijvers voorspiegelen? Ik vertel je graag over dit uitje tijdens de schrijfkamer. Houd de datum alvast vrij: zaterdag 26 september 2020.

Schrijfkamer Zwolle

De schrijfkamer in Zwolle is een plek om schrijfgenoten te ontmoeten en samen te schrijven. Aan de hand van korte opdrachten van schrijfcoach Janine van de Raadt stromen de verhalen uit je pen. Ervaring in creatief schrijven is niet nodig, plezier in schrijven wel!

Elke derde dinsdag van de maand

Locatie: Stadkamer Centrum – Zeven Alleetjes 1A te Zwolle
Inloop: 19:15 uur, met mogelijkheid drinken te halen bij de huiskamer op eigen kosten. Start: 19:30 tot 21:00 uur.

Aanmelden

Door samenwerking met de Stadkamer is de schrijfkamer gratis. Wel even van te voren opgeven via het formulier van de Stadkamer. Ik ontvang geen bericht van je aanmelding, dat verloopt via de Stadkamer.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de schrijfkamer en andere schrijfactiviteiten van schrijfcoach Janine van de Raadt? Laat hieronder je e-mailadres achter en je ontvangt mijn maandelijkse nieuwsbrief. Door inschrijving voor een schrijfkamer ontvang je deze niet automatisch.

Like ook mijn Facebookpagina voor schrijftips en actuele informatie.