Schrijfkamer Zwolle: Schrijfcoach special

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 17/11/2020
19:30 - 21:00

Locatie
Stadkamer Centrum

Categorieën


Schrijfkamer: Schrijfcoach special

Een coachspecial mag natuurlijk niet ontbreken in het schrijfkamer aanbod. Ik ruim tijd in voor vragen vanuit de groep, terwijl bij gebrek aan vragen ik de schrijfhobbels uit mijn praktijk belicht. Kom en ervaar wat schrijfcoaching voor jou kan betekenen.

Schrijfkamer Zwolle

De schrijfkamer in Zwolle is een plek om schrijfgenoten te ontmoeten en samen te schrijven. Aan de hand van korte opdrachten van schrijfcoach Janine van de Raadt stromen de verhalen uit je pen. Ervaring in creatief schrijven is niet nodig, plezier in schrijven wel!

Elke derde dinsdag van de maand

Locatie: Stadkamer Centrum – Zeven Alleetjes 1A te Zwolle
Inloop: 19:15 uur, met mogelijkheid drinken te halen bij de huiskamer op eigen kosten. Start: 19:30 tot 21:00 uur.

Aanmelden

Door samenwerking met de Stadkamer is de schrijfkamer gratis. Wel even van te voren opgeven via het formulier van de Stadkamer. Ik ontvang geen bericht van jouw inschrijving, dit verloopt geheel via de Stadkamer.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de schrijfkamer en andere schrijfactiviteiten van schrijfcoach Janine van de Raadt? Laat hieronder je e-mailadres achter en je ontvangt mijn maandelijkse nieuwsbrief. Door inschrijving voor een schrijfkamer ontvang je deze niet automatisch.

Like ook mijn Facebookpagina voor schrijftips en actuele informatie.