Schrijfkamer Zwolle: Winterverhalen

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 15/12/2020
19:30 - 21:00

Locatie
Stadkamer Centrum

Categorieën


Schrijfkamer: Winterverhalen

Wat is er leuker dan aan het einde van het jaar schrijverscontacten opdoen? Ze opdoen én tegelijkertijd winterverhalen vertellen of schrijven. Een heerlijk interactieve schrijfkamer, waarbij je veel samen doet met de andere aanwezige schrijvers. Kom voor dat haardvuur gevoel van saamhorigheid en knapperende verhalen.

Schrijfkamer Zwolle

De schrijfkamer in Zwolle is een plek om schrijfgenoten te ontmoeten en samen te schrijven. Aan de hand van korte opdrachten van schrijfcoach Janine van de Raadt stromen de verhalen uit je pen. Ervaring in creatief schrijven is niet nodig, plezier in schrijven wel!

Elke derde dinsdag van de maand

Locatie: Stadkamer Centrum – Zeven Alleetjes 1A te Zwolle
Inloop: 19:15 uur, met mogelijkheid drinken te halen bij de huiskamer op eigen kosten. Start: 19:30 tot 21:00 uur.

Aanmelden

Door samenwerking met de Stadkamer is de schrijfkamer gratis. Wel even van te voren opgeven via het formulier van de Stadkamer. Ik ontvang geen bericht van je inschrijving, deze verloopt geheel via de Stadkamer.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de schrijfkamer en andere schrijfactiviteiten van schrijfcoach Janine van de Raadt? Laat hieronder je e-mailadres achter en je ontvangt mijn maandelijkse nieuwsbrief. Door inschrijving voor een schrijfkamer ontvang je deze niet automatisch.

Like ook mijn Facebookpagina voor schrijftips en actuele informatie.