Schrijfkamer Zwolle: Hoe schrijf jij?

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 16/11/2021
19:30 - 21:00

Locatie
Stadkamer Centrum

Categorieën


Hoe schrijf jij?

We gaan met elkaar in gesprek over onder andere onze schrijfprocessen en schrijfrituelen. Heb jij er een? Of juist niet? Schrijf je gestructureerd of vanuit een flow? Schrijf je beeldend of juist informatie? En ben je benieuwd hoe een ander het doet of welke opties er eigenlijk zijn? Kom dan naar deze interactieve schrijfkamer, waar voor deze keer meer gepraat dan geschreven wordt.

Schrijfkamer Zwolle

De schrijfkamer in Zwolle is een plek om schrijfgenoten te ontmoeten en samen te schrijven. Aan de hand van korte opdrachten van schrijfcoach Janine van de Raadt stromen de verhalen uit je pen. Ervaring in creatief schrijven is niet nodig, plezier in schrijven wel!

Elke derde dinsdag van de maand

Locatie: Stadkamer Centrum – Zeven Alleetjes 1A te Zwolle
Inloop: 19:15 uur, met mogelijkheid drinken te halen bij de huiskamer op eigen kosten. Start: 19:30 tot 21:00 uur.

NB Mocht fysiek nog niet mogelijk zijn, dan doen we het fijn digitaal.  De ervaring van deelnemers aan zowel de digitale  als de fysieke schrijfkamers zijn zeer positief, dus doe mee:

“Spannend, want dit had ik nog nooit gedaan. Maar heel erg leuk!”

“Ik ben geïnspireerd geraakt.”

“Fijn om samen bezig te zijn”

Aanmelden

Door samenwerking met de Stadkamer is de schrijfkamer gratis. Wel even van te voren opgeven. De inschrijving van deze schrijfkamer gaat via dit formulier van Stadkamer.

Is de schrijfkamer vol? Stuur mij een bericht, dan plaats ik je op de wachtlijst. Vaak komen er last-minute plaatsen vrij (of we mogen meer mensen toelaten, dan ben jij samen met mijn nieuwsbrieflezers de eerste die dat hoort).

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de schrijfkamer en andere schrijfactiviteiten van schrijfcoach Janine van de Raadt? Laat hieronder je e-mailadres achter en je ontvangt mijn maandelijkse nieuwsbrief. Door inschrijving voor een schrijfkamer ontvang je deze niet automatisch.

Like ook mijn Facebookpagina voor schrijftips en actuele informatie.