Schrijfkamer Zwolle: Sprookjeswonderland

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 14/12/2021 - 21/12/2021
19:30 - 21:00

Locatie
Stadkamer Centrum

Categorieën


Schrijfkamer: Sprookjeswonderland

Heerlijk om tijdens deze donkere dagen sprookjes te schrijven of vertellen. We laten samen of alleen een sprookjesachtige wereld ontstaan tijdens deze schrijfkamer. Wat zijn de kenmerkende elementen van een sprookje? En hoe bedenken we er zelf een? Kom het ervaren tijdens deze magische schrijfkamer.

Schrijfkamer Zwolle

De schrijfkamer in Zwolle is een plek om schrijfgenoten te ontmoeten en samen te schrijven. Aan de hand van korte opdrachten van schrijfcoach Janine van de Raadt stromen de verhalen uit je pen. Ervaring in creatief schrijven is niet nodig, plezier in schrijven wel!

Elke derde dinsdag van de maand

Locatie: Stadkamer Centrum – Zeven Alleetjes 1A te Zwolle
Inloop: 19:15 uur, met mogelijkheid drinken te halen bij de huiskamer op eigen kosten. Start: 19:30 tot 21:00 uur.

“Spannend, want dit had ik nog nooit gedaan. Maar heel erg leuk!”

“Ik ben geïnspireerd geraakt.”

“Fijn om samen bezig te zijn”

Aanmelden

Door samenwerking met de Stadkamer is de schrijfkamer gratis. Wel even van te voren opgeven. De inschrijving van deze schrijfkamer verloopt via dit formulier van Stadkamer. 

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de schrijfkamer en andere schrijfactiviteiten van schrijfcoach Janine van de Raadt? Laat hieronder je e-mailadres achter en je ontvangt mijn maandelijkse nieuwsbrief. Door inschrijving voor een schrijfkamer ontvang je deze niet automatisch.

Like ook mijn Facebookpagina voor schrijftips en actuele informatie.