Digitale schrijfkamer: Reis met je pen

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 16/02/2021
19:30 - 21:00

Locatie
Stadkamer Centrum

Categorieën


Reis met je pen

Wat is er leuker dan in je pen kruipen en op reis gaan naar verre of zelfbedachte oorden? Dit doen tijdens de schrijfkamer! Een schrijfkamer waarin het op reis gaan met je pen centraal staat. Lekker veel schrijven aan de hand van korte schrijfoefeningen en deze verse schrijfsels delen met medeschrijvers.

Ja ook in deze tijd, gewoon digitaal. De ervaring van deelnemers aan de digitale schrijfkamers zijn zeer positief:

“Supergaaf om online zulke mooie gesprekken te hebben. Gaaf dat online ook die connectie ontstaat.”

“Spannend, want dit had ik nog nooit gedaan. Maar heel erg leuk!”

“Ik ben geïnspireerd geraakt.”

Doordat we ook in kleinere groepjes uiteen gaan kun je echt contact maken. Bovendien ben je lekker met je hobby bezig: schrijven! Kom gewoon meedoen.

Schrijfkamer Zwolle

De schrijfkamer in Zwolle is een plek om schrijfgenoten te ontmoeten en samen te schrijven. Aan de hand van korte opdrachten van schrijfcoach Janine van de Raadt stromen de verhalen uit je pen. Ervaring in creatief schrijven is niet nodig, plezier in schrijven wel!

Elke derde dinsdag van de maand

Locatie: digitaal, via Zoom (totdat het weer fysiek kan). 
Inloop: 19:20 uur. Start: 19:30 tot 21:00 uur.

Aanmelden

In samenwerking met Stadkamer verloopt de inschrijving normaal gesproken via een formulier van de Stadkamer. Echter voor de digitale schrijfkamers kun je je bij mij aanmelden. Doe dit via mijn contactformulier.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de schrijfkamer en andere schrijfactiviteiten van schrijfcoach Janine van de Raadt? Laat hieronder je e-mailadres achter en je ontvangt mijn maandelijkse nieuwsbrief. Door inschrijving voor een schrijfkamer ontvang je deze niet automatisch.

Like ook mijn Facebookpagina voor schrijftips en actuele informatie.