Schrijfuitje spannende verhalen

Schrijfuitje: personages in het park

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 09/05/2020
13:00 - 17:00

Locatie
Parkpaviljoen de Weezenlanden

Categorieën


Schrijfuitje: personages in het park

Ga mee op ontdekkingstocht naar personages in het Weezenlandenpark van Zwolle. Je wordt ontvangen met een kop koffie/thee bij het Parkpaviljoen en krijgt een inleiding over het creëren van personages.

Na enkele korte opdrachten gaan we (bij mooi weer) door het park wandelen om inspiratie op te doen. We kunnen verschillende interessante locaties aandoen: een kinderboerderij, een skatebaan, het parkgebied met gras of bomen en watergebieden. Ik geef leuke observatie opdrachten tijdens deze verkenning, zowel opdrachten in de groep, als opdrachten die je alleen doet.

Weer verzameld bij het parkpaviljoen genieten we van koffie/thee met gebak en werk je je personage verder uit.

Aan het eind van de middag neem jij jouw personageboekje mee naar huis, met daarin de ontwikkeling van je personage en een handige checklist.

‘Janine opent elke keer weer een deurtje naar een inspirerende dimensie van het creatief schrijven.’
Siarda Trentelman, meerdere schrijfactiviteiten, waaronder schrijfuitje Smaken en Geuren 2019.

Zaterdag 9 mei van 12:30-17:00 uur.
De kosten zijn €59,95 p.p., incl. drankjes, gebak en een personage werkboek.

Inschrijven

Je ontvangt een belevenis, met consumpties, lekkernijen, prikkelende schrijfoefeningen en leuke ontmoetingen met medeschrijvers. Een echt dagje uit mét schrijfplezier. Schrijf je dus nu in voor slechts €59,95!

Onderaan de website vind je mijn algemene voorwaarden die van toepassing zijn op dit schrijfuitje en mijn privacyverklaring.

Een echt schrijfuitje

Een schrijfuitje is een écht uitje, waarbij jij centraal staat. De innerlijke mens wordt goed verzorgd en de schrijvende mens wordt uitgedaagd. Op een prachtige locatie in Zwolle. Heb je plezier in schrijven of wil je dat weer krijgen? Trakteer jezelf dan op dit schrijfuitje van schrijfcoach Janine van de Raadt. Natuurlijk ook cadeau te doen.

Geef eens een schrijfuitje cadeau

Wat is er leuker dan iemand die schrijft een schrijfuitje cadeau te doen? Laat me per e-mail weten aan wie je het cadeau doet en waarom en ik verzorg een bijzondere middag. Een origineel, persoonlijk en hartstikke leuk cadeau!

Waarom een schrijfuitje van schrijfcoach Janine van de Raadt

Voorgaande schrijfuitjes werden door deelnemers gemiddeld met een 9 beoordeeld. Ze waren enthousiast, deden met veel plezier mee en deden nieuwe inzichten op. Een leuke benadering van schrijven, waarbij plezier voorop staat en je ongemerkt fantastische schrijftechnieken aangereikt krijgt. Een echte aanrader!

Een echt dagje uit mét schrijfplezier.

Schrijf je nu in!