Schrijfuitje: personages vinden in de stad – datum prikken we samen, kijk snel!

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 20/07/2019 - 30/09/2019
13:00 - 17:00

Locatie
Brasserie De Hofvlietvilla

Categorieën


Kom naar dit schrijfuitje en beleef hoe heerlijk schrijven is.

Schrijfuitje: personages vinden in de stad

Ga mee op ontdekkingstocht naar personages in het centrum van Zwolle. Je wordt ontvangen met een kop koffie/thee bij de prachtig gelegen brasserie De Hofvlietvilla en krijgt een inleiding over het creëren van personages van schrijfcoach Janine van de Raadt.

Na enkele korte opdrachten gaan we (bij mooi weer) door de stad wandelen om inspiratie op te doen. Je ontvangt leuke observatie opdrachten, waarbij je het eerste deel van de route zelfstandig loopt en rondkijkt en het tweede deel in de groep.

Bij Waanders in de Broeren – een plek waar iedere schrijver minstens een keer moet zijn geweest en waarvoor mensen vanuit het hele land afreizen –  genieten we van koffie met gebak en werk je je personage verder uit. Als je wilt is er gelegenheid om je personage te delen en feedback te ontvangen.

Aan het eind van de middag neem jij een personageboekje mee naar huis, boordevol informatie en de ontwikkeling van je eigen personage.

Een echt schrijfuitje

Een schrijfuitje is een écht uitje, waarbij jij centraal staat. De innerlijke mens wordt goed verzorgd en de schrijvende mens wordt uitgedaagd. Op een prachtige locatie in Zwolle. Heb je plezier in schrijven of wil je dat weer krijgen? Trakteer jezelf dan op dit schrijfuitje van schrijfcoach Janine van de Raadt. Natuurlijk ook cadeau te doen, benader me dan even persoonlijk.

Laten we samen een datum prikken!

Wanneer kan jij?  Geef via deze link je beschikbaarheid door en ontvang €5,- korting én een leuk schrijfnotitieboekje cadeau tijdens het schrijfuitje. Vergeet niet je hieronder in te schrijven, zodat ik je mailadres heb om je te contacten (of vul in de datumprikker je mailadres in i.p.v. je naam, deze gegevens zijn alleen voor mij zichtbaar, niet voor anderen die de datumprikker invullen).

Prijs

Je gaat een hele middag mee op schrijfuitje voor slechts €55,-. Je ontvangt een belevenis, met consumpties, lekkernijen, prikkelende schrijfoefeningen en leuke ontmoetingen met medeschrijvers. Schrijf je dus nu in! Ontvang €5,- korting door door te geven welke datum jij kunt.

Jij gaat toch ook mee op dit heerlijk zomerse schrijfuitje? Laat je zintuigen je verrassen en creëer levensechte personages!

Aanmeldformulier

Gebruik dit formulier om je aan te melden of meer informatie op te vragen.