Schrijfuitje: personages vinden in de stad

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 27/07/2019
12:45 - 17:00

Locatie
Brasserie De Hofvlietvilla

Categorieën


Schrijfuitje: personages vinden in de stad

Ga mee op ontdekkingstocht naar personages in het centrum van Zwolle. Je wordt ontvangen met een kop koffie/thee bij de prachtig gelegen brasserie De Hofvlietvilla en krijgt een inleiding over het creëren van personages van schrijfcoach Janine van de Raadt.

Na enkele korte opdrachten gaan we (bij mooi weer) door de stad wandelen om inspiratie op te doen. Je ontvangt leuke observatie opdrachten, waarbij je het eerste deel van de route zelfstandig loopt en rondkijkt en het tweede deel in de groep.

Bij Waanders in de Broeren – een plek waar iedere schrijver minstens een keer moet zijn geweest en waarvoor mensen vanuit het hele land afreizen –  genieten we van koffie met gebak en werk je je personage verder uit. Als je wilt is er gelegenheid om je personage te delen en feedback te ontvangen.

Aan het eind van de middag neem jij een personageboekje mee naar huis, boordevol informatie en de ontwikkeling van je eigen personage.

De kosten zijn als je nú boekt slechts €45,- p.p. , inclusief consumpties en gebak. Vanaf 22 mei verhoog ik de prijs naar €49,95 en vanaf 27 juni naar €55,-

Jij gaat toch ook mee op dit heerlijk zomerse schrijfuitje? Laat je zintuigen je verrassen en creëer levensechte personages!

Aanmeldformulier

Gebruik dit formulier om je aan te melden of meer informatie op te vragen.