Schrijfuitje spannende verhalen

Schrijfuitje: show, don’t tell

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 26/09/2020
13:00 - 17:00

Locatie
Brasserie De Hofvlietvilla

Categorieën


Schrijfuitje: show, don’t tell

‘Show, don’t tell’ oftewel vertonen in plaats van vertellen. Een bekende spreuk onder schrijvers, waarbij liever gekozen wordt voor beeldende dan voor vertellende passages. Is dit wel zo zwart wit? Is beeldend schrijven altijd beter?  Hoe kom je tot beeldende teksten die de lezer je verhaal in sleuren? Wanneer vertel je en hoe doe je dat dan?

We gaan met beide schrijftechnieken aan de slag en zoeken onze eigen stijl en keuze hierin. We gaan bij mooi weer naar buiten voor een aantal observatie- en schrijfoefeningen. Want waar kun je beter beelden halen dan buiten?

Een heerlijk schrijfuitje om jezelf een middag goed te verwennen en de schrijver in jezelf uit te dagen.

‘Janine opent elke keer weer een deurtje naar een inspirerende dimensie van het creatief schrijven.’
Siarda Trentelman, meerdere schrijfactiviteiten, waaronder schrijfuitje Smaken en Geuren 2019.

Inschrijven schrijfuitje

Zaterdag 26 september van 13:00-17:00 uur (inloop 12:45 uur). Je ontvangt een belevenis, met consumpties, lekkernijen, prikkelende schrijfoefeningen en leuke ontmoetingen met medeschrijvers. Een echt dagje uit mét schrijfplezier. Schrijf je nu in voor slechts €59,95 incl. btw!

NB Ik hanteer een maximaal aantal plekken, zodat we tijdens het uitje voldoende afstand kunnen bewaren en ons aan de landelijke maatregelen rondom Corona kunnen houden. 

Onderaan de website vind je mijn algemene voorwaarden die van toepassing zijn op dit schrijfuitje en mijn privacyverklaring. Overigens wordt met afzeggen soepeler omgegaan indien dit te maken heeft met Corona maatregelen. We komen er dan samen zeker uit. Beloofd.

Een echt schrijfuitje

Een schrijfuitje is een écht uitje, waarbij jij centraal staat. De innerlijke mens wordt goed verzorgd en de schrijvende mens wordt uitgedaagd. Op een prachtige locatie in Zwolle. Heb je plezier in schrijven of wil je dat weer krijgen? Trakteer jezelf dan op dit schrijfuitje van schrijfcoach Janine van de Raadt. Natuurlijk ook cadeau te doen.

Geef eens een schrijfuitje cadeau

Wat is er leuker dan iemand die schrijft een schrijfuitje cadeau te doen? Laat me per e-mail weten aan wie je het cadeau doet en waarom en ik verzorg een bijzondere middag. Een origineel, persoonlijk en hartstikke leuk cadeau!

Waarom een schrijfuitje van schrijfcoach Janine van de Raadt

Voorgaande schrijfuitjes werden door deelnemers gemiddeld met een 9 beoordeeld. Ze waren enthousiast, deden met veel plezier mee en deden nieuwe inzichten op. Een leuke benadering van schrijven, waarbij plezier voorop staat en je ongemerkt fantastische schrijftechnieken aangereikt krijgt. Een echte aanrader!

Een echt dagje uit mét schrijfplezier.

Schrijf je nu in!