Schrijfuitje Smaken en Geuren

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 29/09/2019
13:00 - 17:00

Locatie
Parkpaviljoen de Weezenlanden

Categorieën


Kom naar dit schrijfuitje en beleef hoe heerlijk schrijven is.

Een echt schrijfuitje

We zetten onze zintuigen volledig in tijdens het schrijfuitje Smaken en Geuren. We gaan ruiken, proeven, ontdekken en lekker veel schrijven. Een schrijfuitje is een écht uitje, waarbij jij centraal staat. De innerlijke mens wordt goed verzorgd en de schrijvende mens wordt uitgedaagd. Op een prachtige locatie in Zwolle. Heb je plezier in schrijven of wil je dat weer krijgen? Trakteer jezelf dan op dit schrijfuitje van schrijfcoach Janine van de Raadt. Natuurlijk ook cadeau te doen, benader me dan even persoonlijk.

Prijs

Je gaat een hele middag mee op schrijfuitje voor slechts €49,95.  Je ontvangt een belevenis, met consumpties, lekkernijen, prikkelende schrijfoefeningen en leuke ontmoetingen met medeschrijvers. Een echt dagje uit mét schrijfplezier. Schrijf je dus nu in!

Inschrijven

Onderaan de website vind je mijn algemene voorwaarden die van toepassing zijn op dit schrijfuitje en mijn privacyverklaring.

Geef eens een schrijfuitje cadeau

Wat is er leuker dan iemand die schrijft een schrijfuitje cadeau te doen? Laat me per e-mail weten aan wie je het cadeau doet en waarom en ik verzorg een bijzondere middag. Een origineel, persoonlijk en hartstikke leuk cadeau!

Waarom een schrijfuitje van schrijfcoach Janine van de Raadt

Voorgaande schrijfuitjes werden door deelnemers gemiddeld met een 9 beoordeeld. Ze waren enthousiast, deden met veel plezier mee en deden nieuwe inzichten op. Een leuke benadering van schrijven, waarbij plezier voorop staat en je ongemerkt fantastische schrijftechnieken aangereikt krijgt. Een echte aanrader!

Een echt dagje uit mét schrijfplezier.

Schrijf je nu in!