Schrijfuitje Smaken en Geuren – Datum prikken we samen, kijk snel!

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 01/08/2019 - 30/09/2019
13:00 - 17:00

Locatie
Ontvang je per e-mail

Categorieën


Kom naar dit schrijfuitje en beleef hoe heerlijk schrijven is.

Een echt schrijfuitje

We zetten onze zintuigen volledig in tijdens het schrijfuitje Smaken en Geuren. We gaan ruiken, proeven, ontdekken en lekker veel schrijven. Een schrijfuitje is een écht uitje, waarbij jij centraal staat. De innerlijke mens wordt goed verzorgd en de schrijvende mens wordt uitgedaagd. Op een prachtige locatie in Zwolle. Heb je plezier in schrijven of wil je dat weer krijgen? Trakteer jezelf dan op dit schrijfuitje van schrijfcoach Janine van de Raadt. Natuurlijk ook cadeau te doen, benader me dan even persoonlijk.

Laten we samen een datum prikken!

Wanneer kan jij?  Geef via deze link je beschikbaarheid door en ontvang €5,- korting én een leuk schrijfnotitieboekje cadeau tijdens het schrijfuitje. Vergeet niet je hieronder in te schrijven, zodat ik je mailadres heb om contact met je op te nemen (of vul in de datumprikker je mailadres in i.p.v. je naam, deze gegevens zijn alleen voor mij zichtbaar, niet voor anderen die de datumprikker invullen).

Prijs

Je gaat een hele middag mee op schrijfuitje voor slechts €55,-.  Je ontvangt een belevenis, met consumpties, lekkernijen, prikkelende schrijfoefeningen en leuke ontmoetingen met medeschrijvers. Schrijf je dus nu in! Ontvang €5,- korting door nu door te geven wanneer jij kan. 

Inschrijven

Onderaan de website vind je mijn algemene voorwaarden die van toepassing zijn op dit schrijfuitje en mijn privacyverklaring.