Schrijfuitje Smaken en Geuren

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 22/06/2019
13:00 - 17:00

Locatie
Ontvang je per e-mail

Categorieën


Kom naar dit schrijfuitje en beleef hoe heerlijk schrijven is.

Een echt schrijfuitje

We zetten onze zintuigen volledig in tijdens het schrijfuitje Smaken en Geuren. We gaan ruiken, proeven, ontdekken en lekker veel schrijven. Een schrijfuitje is een écht uitje, waarbij jij centraal staat. De innerlijke mens wordt goed verzorgd en de schrijvende mens wordt uitgedaagd. Op een prachtige locatie in Zwolle. Heb je plezier in schrijven of wil je dat weer krijgen? Trakteer jezelf dan op dit schrijfuitje van schrijfcoach Janine van de Raadt. Natuurlijk ook cadeau te doen, benader me dan even persoonlijk.

Kosten

Hoe eerder je boekt, hoe goedkoper je uit bent. Het scheelt mij als ik op tijd weet hoeveel mensen er mee doen. Boek je voor 23 april 2019 dan betaal je slechts €45,-. Boek je een maand van tevoren, dus voor 22 mei, dan betaal je €49,95. Boek je daarna? Dan betaal je €55,-. Je ontvangt een belevenis, met consumpties, prikkelende schrijfoefeningen en leuke ontmoetingen met medeschrijvers. Schrijf je dus nu in!

Inschrijven

Onderaan de website vind je mijn algemene voorwaarden die van toepassing zijn op dit schrijfuitje en mijn privacyverklaring.