Schrijfworkshop kinderwens

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 05/10/2020
13:00 - 16:30

Locatie
Ontvang je per e-mail

Categorieën


Schrijfworkshop kinderwens

Wil jij doordringen tot je emoties en deze een plaats geven? Creatief in contact zijn met lotgenoten?

Tijdens de schrijfworkshop (nog) onvervulde kinderwens leer je beter en makkelijker tot je emoties te komen door gebruik te maken van je pen. Je kunt eenvoudiger associëren, je gedachten laten gaan en je emoties mogen er zijn. Tegelijkertijd deel en hoor je de verhalen van anderen.

De simpele schrijfoefeningen van schrijfcoach Janine van de Raadt brengen je dieper in je emotie. Ervaring in schrijven is niet nodig. Een deelnemer vertelt: “Ik verwachtte dat het moeizamer was om te schrijven. Door de concrete opdrachten van Janine is het veel makkelijker dan ik dacht en zelfs leuk te noemen.”

In een groep van 3 tot 6 deelnemers zorg ik voor een veilige, vertrouwde sfeer waarin verhalen gedeeld mogen worden.

Schrijfworkshop kinderwens 5 oktober 2020
Benieuwd
naar wat een schrijfworkshop kinderwens voor jou kan betekenen? Kom naar deze schrijfworkshop kinderwens, waarbij je in een veilige omgeving lotgenoten ontmoet en samen gaat schrijven en delen. Een laagdrempelige manier om te ontdekken wat schrijven voor jou doet.  Bij voldoende interesse kan een serie van vijf workshops worden gestart.
Datum: Maandag 5 oktober van 13:00 – 16:30 uur
Kosten:  €39,95
Groepsgrootte: 3-6 personen
Locatie: Zwolle. Gezien de gevoeligheid van het onderwerp, deel ik  de exacte locatie niet online. Deze ontvang je per e-mail bij inschrijving.

Meer informatie / aanmelden

Schrijf je in via onderstaand formulier en verzeker jezelf van een plek of vraag meer informatie aan.