Schrijven én… stadswandeling

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 18/08/2020
19:30 - 21:00

Locatie
Stadkamer Centrum

Categorieën


Schrijven én… stadswandeling

Ga mee op stadsschrijfwandeling! Laat de Zwolse Adam van Rodin, een mysterieus kooltje bij de Sassenpoorterbrug en de historische stad je inspireren tot een of meerdere haiku’s. Ik zorg ervoor dat je verrassend makkelijk tot deze leuke schrijfvorm komt, terwijl stadsgids Bert Helbers intrigerende verhalen vertelt die tot de verbeelding spreken en extra inspiratie leveren.  Ondertussen leer je observeren, iets dat je bij elk schrijven nodig hebt. Geen ervaring nodig in schrijven of dichten.

Waar en wanneer?

We starten op dinsdag 18 augustus om 19:30 uur bij Stadkamer Centrum (Zeven Alleetjes 1A). Neem zelf een schrijfboekje en pen mee. Denk ook aan een camera als je het beeld waarover je schrijft wilt vastleggen. We zijn rond 21:00 uur klaar.

Deelname kost slechts €5,- aanmelden is verplicht. Er kunnen 8 personen mee, vol=vol.

Inschrijven

Jij doet toch ook mee? Deelname kost €5,- aanmelden is noodzakelijk via het inschrijfformulier van de Stadkamer. Er kunnen maximaal 8 personen mee, vol=vol. Je kunt je ook via het formulier aanmelden als je niet lid bent van Stadkamer.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van mijn leuke schrijfactiviteiten en maandelijks een schrijftip ontvangen? Meld je dan nu aan voor mijn nieuwsbrief. Deelname aan een schrijfactiviteit plaatst je niet automatisch op mijn maillijst, die keuze maak jij zelf!