Schrijfworkshop kinderwens

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 29/05/2018
14:00 - 15:45

Categorieën


Schrijfworkshop kinderwens

Wil jij doordringen tot je emoties en deze een plaats geven? Creatief in contact zijn met lotgenoten?

Tijdens de schrijfworkshop (nog) onvervulde kinderwens leer je beter en makkelijker tot je emoties te komen door gebruik te maken van je pen. Je kunt eenvoudiger associëren, je gedachten laten gaan en je emoties mogen er zijn. Tegelijkertijd deel en hoor je de verhalen van anderen.

De simpele schrijfoefeningen van schrijfcoach Janine van de Raadt brengen je dieper in je emotie. Ervaring in schrijven is niet nodig. Een deelnemer vertelt: “Ik verwachtte dat het moeizamer was om te schrijven. Door de concrete opdrachten van Janine is het veel makkelijker dan ik dacht en zelfs leuk te noemen.”

In een groep van 4 tot 7 deelnemers zorg ik voor een veilige, vertrouwde sfeer waarin verhalen gedeeld mogen worden.

Schrijfworkshop kinderwens 29 mei 2018
Benieuwd
 naar wat een schrijfworkshop kinderwens voor jou kan betekenen? Kom naar deze digitale schrijfworkshop kinderwens, waarbij je in een veilige digitale coachomgeving lotgenoten ontmoet en samen gaat schrijven en delen. Een laagdrempelige manier om te ontdekken wat schrijven voor jou doet, met minimale (tijds)investering doordat je niet hoeft te reizen.  Bij voldoende interesse kan een serie van vijf workshops worden gestart. In overleg kan het vervolg digitaal of fysiek plaatsvinden.
Datum: dinsdag 29 mei van 14:00 – 15:45 uur
Kosten:  Geen kosten, hoewel een vrijwillige bijdrage achteraf wordt gewaardeerd (zo kun je zelf bepalen wat je kunt missen en wat jij de bijeenkomst waard vond)
Groepsgrootte: 4-8 personen

 

Meer informatie / aanmelden

Schrijf je in via onderstaand formulier en verzeker jezelf van een plek of vraag meer informatie aan.