Schrijfchallenge

Wil jij ook 7 dagen met plezier schrijven en tips ontvangen om je boek af te schrijven? Geef je dan nu op voor mijn gratis schrijfchallenge.

‘Ik heb 7 dagen heerlijk geschreven,’ deelneemster vorige schrijfchallenge.

Schrijfchallenge: Je boek in handen

Je wilt die laatste punt zetten en je eigen boek in handen hebben. Toch loop je vast. In je hoofd heb je het al geschreven, maar je krijgt het niet op papier. Ben je eigenlijk wel tevreden met wat je schrijft? En hoe kom je toch in die actiestand? Als je tijd inruimt lijkt er altijd wel een reden te zijn om het niet te doen. Je wilt finishen, maar het lukt niet. Volg de GRATIS schrijfchallenge en doorbreek dit patroon!

Ja, ik schrijf me in!
Schrijfchallenge?

‘De oefening van dag 5 was zo fijn: het gaf me vele inzichten. Vanaf nu schrijf ik elke ochtend,’ deelneemster schrijfchallenge 3 oktober 2018

Met inspirerende uitdagingen en inzichten leid ik je in zeven dagen terug naar jouw schrijfplezier. Met aandacht voor saboterende stemmetjes die je beter tot bondgenoot kunt maken, het uitbreiden van wat al goed gaat en het zorgen voor een goed gevulde gereedschapskist. Meld je aan en schrijf met plezier!

Je ontvangt  gedurende 7 dagen elke dag een e-mail met een handige tip en een korte schrijfopdracht. Je kunt je tegelijkertijd inschrijven voor mijn schrijfactiviteiten mail, maar dit hoeft niet.

Ja, ik doe mee!
Wie ben ik?

Ik ben Janine van de Raadt. Ik begeleid schrijvers bij het schrijven van hun boek of korte verhalen en ik geef schrijfworkshops. Zo geef ik de maandelijkse schrijfkamer in samenwerking met de Stadkamer (bibliotheek van Zwolle).

Ja, help mij weer op stoom met mijn boek!

‘Toen ik vast kwam te zitten, bood Janine mij een uitweg.’ 
Arie Pool, deelnemer schrijfcoachtraject 2018 en auteur ‘Trijntje Wagenaar, schipperse’. Familiegeschiedenis, privé uitgave.

‘Ik kreeg goede en concrete feedback waar ik meteen wat mee kon. Janine zorgde voor beweging in mijn hoofd, waardoor alles ineens sneller ging. Janine maakt schrijven leuk.’
Pauline Miedema, auteur ‘Vuurvliegje’.

Ja, ik schrijf me in voor deze gratis challenge!

Wil je één van mijn schrijfactiviteiten bijwonen? Kijk bij mijn schrijfactiviteiten.

Thriller auteur, schrijfcoach en organisator schrijfactiviteiten