Schrijfchallenge

Van 3 tot en met 7 februari 2020 kun je meedoen met de 5-daagse Winter Freewrite Challenge. Elke dag 10 minuten schrijven op de Freewrite manier.

Voor de challenge begint deel ik tips en trucs rondom het freewriten en tijdens de challenge winterse woorden om over te schrijven.

Je kunt meedoen door lid te worden van mijn Schrijfchallenge Facebookpagina.  

De winter freewrite challenge kun je niet per e-mail volgen. Een volgende challenge bied ik zowel via e-mail als Facebok aan. Je kunt op de hoogte blijven van deze en volgende challenges via mijn schrijfactiviteiten maillijst.

Schrijfactiviteiten maillijst

Elke maand ontvang je een e-mail met een schrijftip, een uitgelichte schrijfactiviteit en een data-overzicht van al mijn schrijfactiviteiten. Vul hieronder het formulier in en blijf ook op de hoogte van komende challenges.

Wil je één van mijn schrijfactiviteiten bijwonen? Kijk bij mijn schrijfactiviteiten.

Wat is een schrijfchallenge?

Elke challenge van schrijfcoach Janine van de Raadt brengt je 7 dagen schrijven met plezier en tips om je boek te schrijven. De ene keer is het een challenge met geschreven opdrachten en tips, de andere keer kun je video’s bekijken en je kunt interactie aangaan met andere challengers via de Schrijfchallenges Facebookgroep. 

‘Ik heb 7 dagen heerlijk geschreven,’ deelneemster vorige schrijfchallenge.

‘De oefening van dag 5 was zo fijn: het gaf me vele inzichten. Vanaf nu schrijf ik elke ochtend,’ deelneemster schrijfchallenge 3 oktober 2018

Ja, ik blijf graag op de hoogte!
Wie ben ik?

Ik ben Janine van de Raadt. Ik begeleid schrijvers bij het schrijven van hun boek of korte verhalen en ik geef schrijfworkshops. Zo geef ik de maandelijkse schrijfkamer in samenwerking met de Stadkamer (bibliotheek van Zwolle).

Ja, ik blijf graag op de hoogte!

‘Toen ik vast kwam te zitten, bood Janine mij een uitweg.’ 
Arie Pool, deelnemer schrijfcoachtraject 2018 en auteur ‘Trijntje Wagenaar, schipperse’. Familiegeschiedenis, privé uitgave.

‘Ik kreeg goede en concrete feedback waar ik meteen wat mee kon. Janine zorgde voor beweging in mijn hoofd, waardoor alles ineens sneller ging. Janine maakt schrijven leuk.’
Pauline Miedema, auteur ‘Vuurvliegje’.

Ja, ik blijf graag op de hoogte!

Wil je één van mijn schrijfactiviteiten bijwonen? Kijk bij mijn schrijfactiviteiten.

Thriller auteur, schrijfcoach en organisator schrijfactiviteiten