Schrijf jouw boek! schrijfcoachtraject

Hoe komt het dat jij dat boek nog niet geschreven hebt, dat al zo lang in jouw hoofd zit? Wil jij jouw boek eindelijk in handen hebben? Gun jezelf de kans en tijd om je boek te (her)schrijven!

Aan het eind van dit schrijfcoachtraject schrijf jij effectiever en krachtiger. Je weet beter wat jouw schrijfstijl is en houdt makkelijker spanning vast in jouw verhaal. Je begrijpt waarom je vastloopt, waardoor je voortaan kunt doorschrijven. Aan het eind van deze 7 maanden heb jij je doel bereikt.

‘Ik kreeg goede en concrete feedback waar ik meteen wat mee kon. Janine zorgde voor beweging in mijn hoofd, waardoor alles ineens sneller ging. Janine maakt schrijven leuk.’
Pauline Miedema, auteur Vuurvliegje.

Persoonlijke schrijfcoach

Tijdens dit schrijfcoachtraject krijg je feedback op jouw teksten en gaan we in drie individuele coachgesprekken met jouw valkuilen én sterke punten aan de slag. Tijdens de drie groepsbijeenkomsten ontmoet  je schrijvers die bezig zijn met hetzelfde doel: een boek schrijven. Gedurende het coachtraject ontvang je schrijf- en leestips op maat. Bovendien kun je tijdens deze zeven maanden met mij videobellen als je vastloopt of even een korte vraag tussendoor hebt (via een handige online coachruimte).

‘Toen ik vast kwam te zitten, bood Janine mij een uitweg.’
Arie Pool, deelnemer schrijfcoachtraject 2018 en auteur ‘Trijntje Wagenaar, schipperse’. Familiegeschiedenis, privé uitgave.

Ja, ik schrijf mijn boek! aanmeldformulier

Geef je hieronder op voor het schrijf jouw boek! schrijfcoachtraject. De kosten zijn eenmalig €1393,-.  Dit is inclusief coaching en alle consumpties tijdens de bijeenkomsten (denk aan drankjes, maar ook aan taart en snacks). Je kunt in termijnen betalen, hierover ontvang je informatie na inschrijving, uiteraard mag je vooraf bij mij informeren naar de voorwaarden.

Maak eerst kennis

Elk jaar in oktober, november en februari zijn Schrijf jouw boek! introductiebijeenkomsten. Aan het eind van de bijeenkomst weet je beter wat je met je boek wilt en aan welke punten jij wilt werken. Je gaat naar huis met schrijftips op maat. Ook geef ik geregeld een kickstart jouw boek schrijfcoachdag. Kijk voor actuele data bij schrijfactiviteiten. Duurt dit te lang of zijn deze bijeenkomsten al geweest? Neem contact op voor een alternatief.

Liever individuele coaching?

Het Schrijf jouw boek! schrijfcoachtraject is een perfecte combinatie tussen individuele coaching en groepsbijeenkomsten. Heb je toch liever een volledig individueel traject? Neem contact op om te vertellen wat jij wenst.

‘Janine maakt zich een tekst (in mijn geval een thriller in wording) eigen en heeft een oordeel en tips waar je als schrijver iets mee kunt.’
Anja Zegers, persoonlijke begeleiding

Schrijfactiviteiten

Elke derde dinsdagavond van de maand, verzorg ik de schrijfkamer. Kom gratis meeschrijven en ontmoet mij en mede schrijfgenoten. Kijk op de schrijfactiviteiten pagina. Als je me vooraf laat weten dat je geïnteresseerd bent in schrijfcoaching, dan kunnen we iets eerder afspreken en kennismaken, waarna je me meteen in actie ziet tijdens de schrijfkamer.Volg mij ook op Facebook voor gratis schrijftips.

Thriller auteur, schrijfcoach en organisator schrijfactiviteiten