Schrijfworkshop op maat

Samen met je schrijfgroep een professionele schrijfavond organiseren? Met een vriendengroep schrijven voor de lol?

Een andere invulling aan de familiedag geven door familieverhalen te schrijven?  Wat denk je van erotische verhalen schrijven tijdens een vrijgezellenfeest?

Het is mogelijk met de creatieve schrijfworkshops van schrijfcoach Janine van de Raadt.

Digitaal of op locatie

Ik heb ruime ervaring met het creëren van échte ontmoetingen en schrijfervaringen of deze nou online zijn of op een locatie bij elkaar. Door afwisseling van groepsmomenten, 1-op-1 gesprekken en kleinere groepjes, ontstaat er een interactieve bijeenkomst, waarbij je echt met anderen in contact bent. Door te schrijven komen er verhalen naar boven die je nog niet eerder met elkaar hebt gedeeld.  Juist in deze tijd is échte verbinding zo belangrijk. Door te schrijven en uit te wisselen zie je elkaar echt.

Een heerlijke ervaring samen

Aan het eind van de workshop kijk je terug op een heerlijke ervaring samen. Het is iedereen gelukt om mooie verhalen naar boven te brengen, of deze nu echt of fictief zijn. Meer dan eens zijn mensen verbaasd dat ze het in zich hebben én het onwijs leuk is: “Ik wist niet dat schrijven zó leuk kon zijn.” Echt iedereen kan schrijven met de inspirerende korte oefeningen van schrijfcoach Janine van de Raadt. Het uitwisselen van ervaringen en verhalen geeft een verdieping aan jullie contact. En natuurlijk is er ruimte genoeg voor plezier en gezellig samenzijn. Na de workshop kun je ervoor kiezen om de teksten te bundelen tot een mooie herinnering of cadeau.

Vraag nu meer informatie aan over jouw creatieve workshop

Als je wilt schrijven met plezier!