Schrijfworkshop

Schrijfworkshop met thema kinderwens

Wil jij doordringen tot je emoties en deze een plaats geven? Creatief in contact zijn met lotgenoten?

Speciaal voor vrouwen* met een (nog) onvervulde kinderwens organiseert schrijfcoach Janine van de Raadt in samenwerking met professionele begeleiders bij een onvervulde kinderwens een schrijfworkshop. Schrijven helpt om door te dringen tot je emoties en deze een plaats te geven, wat belangrijk is om doorlopen trajecten te verwerken en komende trajecten met meer slagingskans in te gaan.

                         —> Ga meteen naar het aanmeldformulier of data.

“Ik verwachtte dat het moeizamer was om te schrijven. Door de concrete opdrachten van Janine is het veel leuker en makkelijker dan ik dacht.”
Deelneemster 30 januari 2017

“Ik ben nog nooit zo diep bij mezelf naar binnen gegaan. Geen therapeut of psycholoog is dit ooit gelukt.”
Deelneemster 27 februari 2017

Inhoud van de workshop

We verkennen wat je (onvervulde) kinderwens of
een eventueel traject met je doet, zetten al onze zintuigen in en gaan dieper bij onszelf naar binnen. Janine begeleidt jou om je emoties, ervaringen en frustraties beeldend, levendig en treffend op te schrijven. In eerste instantie voor jezelf: om dieper in je emotie te komen en tot rust te komen, of te verwerken wat er allemaal op je is afgekomen de laatste tijd. In een veilige groep van maximaal 8 vrouwen gaan we met korte schrijfopdrachten aan de slag.

“Pluisjes in de wind                    “De kinderfietsmand
Ooit een paardenbloem          Jaloezie om wat niet is
Ik wenste een kind”                   En toch is er die band”
Anne (links), Jannie (rechts), schrijfworkshop 17 mei 2017

Voor wie?

Voor iedereen met een onvervulde kinderwens.  De schrijfopdrachten zorgen ervoor dat je altijd over jouw kinderwens schrijft in het stadium dat bij jou past. De diversiteit van de groep zorgt voor een verrijking van het delen van ervaringen.
—> Ga naar het aanmeldformulier of data.

“Eindelijk is er wat lucht uit de strandbal vol emotie die ik onderwater probeer te houden.”
Deelneemster 27 juli 2017

Samenwerking

Schrijfcoach Janine van de Raadt heeft bij het ontwerpen van het programma zich laten adviseren door drie vrouwen die zich professioneel onderscheiden met begeleiding bij een (nog) onvervulde kinderwens.

  • Manuela Werz, acupuncturist en herbalist bij vrouwenklachten en kinderwens (Acupunctuur 4 Vrouwen)
  • Brenda ten Have – Straatman, kinderwens coach en ervaringsdeskundige (Kinderwensbegeleiding)
  • Solange Boasman, gecertificeerd rouwbegeleider, onder andere rondom miskraam en onvervulde kinderwens (Solange Coaching)

Geïnteresseerd om mee te schrijven? Schrijf je in via het aanmeldformulier of info@janinevanderaadt.nl

Data schrijfworkshops kinderwens

Schrijfworkshop kinderwens 29 mei 2018
Benieuwd
naar wat een schrijfworkshop kinderwens voor jou kan betekenen? Kom naar deze digitale schrijfworkshop kinderwens, waarbij je in een veilige digitale coachomgeving lotgenoten ontmoet en samen gaat schrijven en delen. Een laagdrempelige manier om te ontdekken wat schrijven voor jou doet, met minimale (tijds)investering doordat je niet hoeft te reizen.  Bij voldoende interesse kan een serie van vijf workshops worden gestart. In overleg kan het vervolg digitaal of fysiek plaatsvinden.
Datum: dinsdag 29 mei van 14:00 – 15:45 uur
Kosten:  Geen kosten, hoewel een vrijwillige bijdrage achteraf wordt gewaardeerd (zo kun je zelf bepalen wat je kunt missen en wat jij de bijeenkomst waard vond)
Groepsgrootte: 4-8 personen
Schrijf je in via onderstaand aanmeldformulier of lees bovenaan deze pagina meer over de workshop.

Aanmeldformulier schrijfworkshop

Like mijn Facebookpagina om op de hoogte te blijven van nieuwe data en activiteiten en ontvang bovendien gratis schrijftips.

Komen de data niet uit?

Vul bovenstaand formulier in en geef bij opmerkingen aan dat je niet kan en welke dagdelen je wel kunt. In overleg met de andere deelnemers proberen we de workshop te verplaatsen of we starten een nieuwe workshop.  Je mailadres wordt alleen hiervoor gebruikt, je ontvangt geen nieuwsbrieven of andere reclame. 

*Wil je als man meedoen?

Ik organiseer graag in overleg een gemengde of een mannengroep. Laat via het aanmeldformulier weten waar je voorkeur naar uitgaat.
Spring weer naar bovenkant pagina.

 

Thriller auteur, schrijfcoach en organisator schrijfactiviteiten