Vrijgezellenfeest, familiedag of bedrijfsuitje

Tijdens een familiedag familieverhalen schrijven of blogs tijdens een bedrijfsuitje. Of wat denk je van erotische verhalen schrijven tijdens een vrijgezellenfeest? Het is mogelijk met de creatieve schrijfworkshops van schrijfcoach Janine van de Raadt.

Vul je vrijgezellenfeest, teambuilding of familiedag eens anders in en ga samen schrijven!

Aan de slag met je eigen blogs, spannende verhalen of levensverhalen. Of samen schrijven aan één verhaal. Het is allemaal mogelijk met de creatieve schrijfworkshops van schrijfcoach Janine van de Raadt. Ruim een miljoen Nederlanders heeft als hobby schrijven en nog eens anderhalf miljoen Nederlanders wil graag gaan schrijven. Vul je vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag dus eens anders in en ga samen schrijven! Het kan precies zo ingevuld worden als jij wilt, met eigen thema en bijvoorbeeld een verhaal of boek als tastbaar resultaat.

Tekst gaat verder onder de foto.

Verhaal of boek als tastbare herinnering

Ik fotografeer jullie verhaal of verhalen, zodat jullie ze zelf kunnen opnemen in een (foto)boek. Een blijvende herinnering voor iedereen en leuk om cadeau te geven. Tegen een meerprijs kan ik het boek verzorgen. Natuurlijk krijgt iedereen zijn zelf geschreven verhaal of verhalen mee naar huis.

Reserveer jouw workshop naar keuze!

Leuk dat ik jouw creatieve workshop mag verzorgen. Vraag hieronder meer informatie aan op maat.

 

 

 

 

Als je wilt schrijven met plezier!